• Erik van den Berg Fietsenmaker - Fiets reparatie - Berkhout - Hoorn

 Erik van den Berg – Werkplaats

Al vanaf de start van zijn bedrijf werkt Erik van den Berg vanuit huis in zijn werkplaats in Berkhout. In deze multifunctionele werkplaats beschikt hij over allerhande speciale gereedschappen waarmee hij u van dienst kan zijn, zoals het repareren van fietsen, e-bikes, witgoed en sloten.

De werkplaats is gevestigd in de dorpskern van Berkhout. Dat maakt de werkplaats en de service van Erik zeer toegankelijk voor zowel buurtbewoners als bewoners van omliggende dorpen en de Grote Waal in Hoorn.

De werkplaats van Erik is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:30 uur op afspraak. In tegenstelling tot een reguliere fietsenmaker of reparateur, werkt Erik ook s’avonds. Dat is ideaal voor u als klant. Zo kunt u uw kapotte fiets of witgoed langs komen brengen of ophalen zonder dat u rekening hoeft te houden met reguliere winkel-of kantoortijden.

U kunt zowel op afspraak als spontaan langskomen bij de werkplaats van Eric. Hij staat u graag te woord en kijkt samen met u hoe hij u het beste kan helpen.

Openingstijden;

Di. t/m vr. van 13.00 tot 19:00
Za. van 09:00 tot 16:30 op afspraak

ERIK VAN DEN BERG 2016 - 2020